Nieuwgekozen DR- en RR-leden willen af van slecht imago

Nieuwgekozen DR- en RR-leden willen af van slecht imago

02-09-2020

Ook heeft de raad op woensdag 26 augustus haar Facebookpagina geactiveerd: Districtsraad Paramaribo. Dit heeft Udairay Panchoe, de ondervoorzitter van de districtsraad van Paramaribo, naar voren gebracht op donderdag 27 augustus tijdens een kennismakingsbezoek aan de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo. Tijdens het bezoek heeft Panchoe de structuur en werkwijze van de raad gepresenteerd. Hij wees voornamelijk op de rol van Biza bij het benoemen van een lid in het districtsbestuur.

De districtsraad was vergezeld van de kersverse districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Ricardo Bhola. Minister Somohardjo heette de nieuwe dc welkom en feliciteerde hem met zijn benoeming. Zowel de Biza-minister als de dc benadrukte het belang van een goede samenwerking ten dienste van de samenleving. Panchoe zei dat de districtsraad met haar verschillende kennismakingsbezoeken de raakvlakken met de verschillende ministeries identificeert. Dit is namelijk nodig bij het opstellen van de ressortraadplannen. Minister Somohardjo heeft namens het ministerie alle steun toegezegd.

De bewindsman stelde de voortvarendheid van de districtsraad zeer op prijs. Hij merkte op dat als eenieder zich op zo een manier inzet, Suriname binnen no time weer op de goede weg is. De Biza-minister zal over een maand een werkbezoek brengen aan de districtsraad.