Minister Somohardjo brengt bezoek aan directoraat Algemene Zaken

Minister Somohardjo brengt bezoek aan directoraat Algemene Zaken

30-07-2020

AlZa heeft als taak de specifieke zorg voor het functioneren –  in personeel en materieel opzicht – van het Kabinet van de President en het Kabinet van de Vicepresident, Voorzitter van de Raad van Ministers en de Hoge Colleges van Staat. Aan deze verantwoordelijkheid wordt op zo optimaal mogelijke wijze invulling gegeven door de Institutionele versterking van dit Directoraat voort te zetten.

Somohardjo is begin deze week gestart met het afleggen van werkbezoeken aan de verschillende directoraten en afdelingen van het ministerie. De bewindsman heeft bij zijn aantreden kenbaar gemaakt dat hij zich onder andere sterk maakt voor het verder tot wasdom brengen van HRM, ordening en actualisering van het overheidspersoneelsbeleid, het optimaliseren, moderniseren van de CBB-dienstverlening naar de gemeenschap toe en het organiseren van goede verkiezingen.

Tenslotte bedankte de Biza-minister de directeur en de personeelsleden voor de warme ontvangst. Hij drukte de mensen op het hart om het goede werk samen met hem voort te zetten.